Oho, sain tämän osan valmiiksi jo tänään, vaikka sanoin muuta. Olen pelannut jo kolmanteen sukupolveen, mutta saan kai itseni kiinni aika nopeasti. Kai...

1653775.jpg

Marja Kingsley oli Siltasaaren köyhimpiä simejä. Hänellä ei ollut kuin surkea katos, jonka alla oli ruokakomero, seinänpätkän takana oli pesuallas. Marjan tavoite oli romantiikka, ja elämäntavoitteena oli "Pelehdi kahdenkymmenen eri simin kanssa". Eihän tuollainen sovi!

1653778.jpg

Koska Marjalla ei olkut muuta kuin pesuallas, hänen oli myös pestävä itsensä kokonaan siinä. Pesusieneen sentään riittivät rahat, mutta sitten jäikin vain neljä simoleonia, eikä niillä päästä pitkälle...

1653779.jpg

Naiset eivät voineet käydä töissä, mutta Marja sai raavittua jostakin rahaa kaivamalla pihamaataan, ja mitä ikinä sieltä löytyikäänn, hän myi sen. Kiviä ja luita oli ollut vaikeampi saada kaupaksi, mutta tutkimusmatkailijoita olivat kiinnostaneet Marjan löytämät vanhat kartat, joten hän sai ostettua itselleen sängyn.

1653780.jpg

Pian karttoja löytyy lisääkin, ja Marja osti uuden seinänpätkän ja huussin. Nyt hän sai jo nopeasti tarpeet täyteen, kun ei tarvinnut odottaa, että hän laskisi alleen ja alkaisi sitten pestä itseään.

1653783.jpg

Romantiikkatavoitteinen Marja tietenkin oli heti miesten kimpussa, kun sai talousasiat paremmalle tolalle. Aaron oli hänen ensimmäinen rakkautensa, jos hän koskaan ketään rakasti. Jos.

1653784.jpg

Majatalon sängyn mielestä he ainakin olivat rakastuneet. Onneksi kukaan ei tullut lukitsemattomaan huoneeseen. Uhhuh.

1653785.jpg

Jostakinhan oli aloitettava, jos sattui omaamaan romantiikkatavoitteen. Eikä Aaroniakaan haitannut, vaikka hän oli mammonatavoitteinen. Muuan vanha eukko tuli muutaman kerran saarnaamaan parille alusvaatteista, mutta ei jostain syystä kiinnittänyt huomiota heidän tekemiinsä säädyttömyyksiin.

1653788.jpg

Majatalon alakerran ravintolan tarjoilija tuli jossain vaiheessa sijaamaan vuoteen. Ihme, ettei jo parin minuutin päästä koko tori tiennyt, mitä tuolla oikein tapahtui.

1653789.jpg

Loppusyksystä Aaron saapui mustan säkin kanssa Marjan maa-alueelle. Hän jätti Marjan pihalle yli kaksituhatta simoleonia! Nyt Marjan ei tarvitsisi enää vähään aikaan kaivella maata ja kaupata luita sekä kiviä.

1653790.jpg

Niillä rahoilla Marja kykeni rakentamaan itselleen kivisen mökin, koska talvi oli tulossa. Ärsyttävää, hän ajatteli, talvella ei pääsisi helposti lumen läpi etsimään miehiä.

1653792.jpg

Sitten tuli katastrofi. Marja oli raskaana! Avioton lapsi! Kamalaa! Paniikki iski häneen. Mitä hän tekisi? Yrittäisi tappaa vauvan vatsastaan? Ei, se oli myös hänen vatsansa. Marja teki väliaikaisratkaisun ja linnoittautui mökkiinsä.

1653793.jpg

Alkutalvesta Marjaan iski kipu, joka sykki vatsasta ja häntä oksetti ja paljon. "Aah... Eihän nyt ole vielä aika... minun laskujeni mukaan.. aaah..." Marja sopersi. Eikä ollutkaan. Hän sai vain nykyaikaisittain ennenaikaisia supistuksia, joka johtui siitä, ettei hän nukkunut kunnolla.

1653796.jpg

No tulihan se oikeakin synnytys. "Aaaauu! Tule ulosss sieltä! Aaaaueeeei yhtään isompaa päätä voi...?" Marja kiljui.

1653799.jpg

Marjalle syntyi tällainen poikalapsi, jonka Marja laittoi ulos kohmeiseen maahan nukkumaan. Hän ei nimittäin itse saanut unta, jos vauva oli sisällä, eikä kukaan nähnyt häntä raskaana, joten hän voisi, jos joku näkisi pojan, sanoa, että hän on löytölapsi. Nimi oli muuten Samuel.

1653812.jpg

Kun kukaan ei nähnytkään poikaa, Marja ajatteli, että hän voisi tappaa Samuelin ja haudata maahan, mutta ennen koko murhaa kaivaessaan hautaa pihalle Marja löysi aarrearkun täynnä kultaa! Murhausaikeet saivat jäädä, kun Marja möi arkun.

1653814.jpg

Marja laajensi hieman taloaan, ja antoi Samuelille oman huoneen. Ei hän sittenkään tappaisi poikaa, hänhän voisi tehdä Marjalle kotitöitä sitten isompana. Samuel jäi siis henkiin, ja Marjalle jäi hengen lisäksi (joka koskaan ei ollut vaarassa) myös mukavasti taskurahaa.